Pensioen advies

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit advies, implementatie, beheer en administratie. Deze werkzaamheden voeren wij uit op het gebied van verzekeringen, pensioenen, en andere financiële diensten.

Wij adviseren en implementeren. Dit betekent dat wij samen met u een integraal overzicht maken van de financiële risico’s waar u mee te maken heeft en dat wij u kunnen adviseren over de financiële producten die volgens ons aansluiten bij uw wensen en behoefte van uw onderneming. Daarna kunnen wij u helpen bij de implementatie van de benodigde voorzieningen. Dit houdt in dat wij u begeleiden bij het afsluiten van de geadviseerde producten.

Wij nemen contact op met aanbieders van financiële producten en vragen een offerte op. U kunt dan via onze bemiddeling dit financiële product kopen. Daarnaast brengen wij uw kennis, ervaring en uw doelstellingen op financieel gebied in kaart en stellen uw risicobereidheid vast.

Op basis van dit klantprofiel geven wij u dan een passend advies over de financiële producten die u naar onze mening nodig heeft en die op de markt door financiële instellingen worden aangeboden.

Heeft u een keuze gemaakt dan kunnen wij contact leggen met de desbetreffende aanbieder(s) om de financiële overeenkomst(en) tot stand brengen. Tijdens de looptijd van de financiële overeenkomst(en), in de beheerfase, houden wij u op de hoogte van wezenlijke wijzigingen in de door u afgesloten producten, indien het beheer met u is overeengekomen.